Slippers

  1. Closed Toe Standard Slippers

    Outer Material: White towelling
    Sole: Thin rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.35 per pair

    More Information

    Price: £35.00 (excl. vat) £42.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  2. Open Toe Standard Slippers

    Outer Material: White towelling
    Sole: Thin rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold in boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.35 per pair

    More Information

    Price: £35.00 (excl. vat) £42.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  3. Closed Toe Towelling Slipper

    Outer Material: White towelling
    Sole: Rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.60 per pair

    More Information

    Price: £60.00 (excl. vat) £72.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  4. Open Toe 25 cm Towelling Slippers

    Outer Material: White towelling
    Sole: Rubber
    Size: 25cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.60 per pair

    More Information

    Price: £60.00 (excl. vat) £72.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  5. Open Toe Towelling Slipper With Dotted Sole

    Outer Material: White towelling
    Sole: Dotted
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.60 per pair

    More Information

    Price: £60.00 (excl. vat) £72.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  6. Open Toe 28 cm Towelling Slippers

    Outer Material: White towelling
    Sole: Rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.60 per pair

    More Information

    Price: £60.00 (excl. vat) £72.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  7. Closed Toe Plush Slippers

    Outer Material: Plush Velour
    Sole: Rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.70 per pair

    More Information

    Price: £70.00 (excl. vat) £84.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  8. Open Toe Plush Slippers

    Outer Material: Plush Velour
    Sole: Rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.70 per pair

    More Information

    Price: £70.00 (excl. vat) £84.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  9. Closed Toe Piped Towelling Slipper

    Outer Material: Towelling
    Sole: Rubber
    Size: 28cm long
    Black Piping
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.65 per pair

    More Information

    Price: £65.00 (excl. vat) £78.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  10. Closed Toe Black Slipper

    Outer Material: Black Towelling
    Sole: Dotted
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.75 per pair

    More Information

    Price: £75.00 (excl. vat) £90.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  11. Open Toe Waffle Slipper

    Outer Material: Waffle
    Sole: Rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.75 per pair

    More Information

    Price: £75.00 (excl. vat) £90.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  12. Closed Toe Thick Plush Slippers

    Outer Material: Plush Velour
    Sole: Dotted
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.95 per pair

    More Information

    Price: £95.00 (excl. vat) £114.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  13. Childrens Slippers Age 4-5

    Outer Material: Towelling
    Sole: Rubber
    Size: 19cm long
    Age: 4-5 years
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Suitable for both boys and girls
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.50 per pair

    More Information

    Price: £50.00 (excl. vat) £50.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  14. Childrens Slipper Age 7-8

    Outer Material: Towelling
    Sole: Rubber
    Size: 23cm long
    Age: 7-8 years
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Suitable for both boys and girls
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.50 per pair
    >

    More Information

    Price: £50.00 (excl. vat) £50.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  15. Slipper Bag - White - Box of 20

    White with Slipper Bag
    Durable Material
    Fastening Cord
    36 x 19 cm
    Machine Washable
    Minimum order: 1 Box.
    Price per Item: £0.30
    Comes in a Box of 20 individual Slipper Bags

    More Information

    Price: £6.00 (excl. vat) £7.20 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  16. WHITE FLIP FLOPS - 26CM

    Colour: White
    Sole: Rubber
    Size: 26cm
    Each pair individually wrapped
    Disposable flip flops
    Unisex
    Sold In boxes of 50 pairs
    Price per Item: £1.10

    More Information

    Price: £55.00 (excl. vat) £66.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  17. WHITE FLIP FLOPS - 28CM

    Colour: White
    Sole: Rubber
    Size: 28cm
    Each pair individually wrapped
    Disposable flip flops
    Unisex
    Sold In boxes of 50 pairs
    Price per Item: £1.10

    More Information

    Price: £55.00 (excl. vat) £66.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare