Bathrobes & Slippers

Bathrobes & Slippers subcategories
  1. Luxury 400g Bathrobe

    • 100% Cotton Luxury 400g Bathroben
    • White Shawl Collar
    • 400g
    • Available In Large or Extra Large

    • MINIMUM OF 5 PCS PER ORDER

      More Information

    As Low As: £12.95 (excl. vat) £15.54 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  2. Deluxe 500g Bathrobes

    • 100% Cotton
    • White
    • Shawl Collar
    • 500g
    • Available In Large or Extra Large

    MINIMUM OF 5 PCS PER ORDER

    More Information

    As Low As: £14.95 (excl. vat) £17.94 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  3. Ultrasoft Microfibre Bathrobes

    • 100% Microfibre
    • White
    • Shawl Collar
    • Available In Large or Extra Large

    MINIMUM OF 5 PCS PER ORDER

    More Information

    As Low As: £14.95 (excl. vat) £17.94 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  4. Waffle Bathrobe Poly Cotton - Large

    • White
    • 50% Poly 50% Cotton
    • Kimono Style
    • Large Easy-Fit
    MINIMUM OF 5 PCS PER ORDER

    More Information

    Price: £11.95 (excl. vat) £14.34 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  5. Ultra Soft Childrens Bathrobes

    • White
    • 100% Microfibre Polyester
    • Soft and Fleecy
    • Hooded
    • Ages 2-12

    MINIMUM OF 5 PCS PER ORDER

    More Information

    As Low As: £10.95 (excl. vat) £10.95 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  6. Closed Toe Standard Slippers

    Outer Material: White towelling
    Sole: Thin rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.35 per pair

    More Information

    Price: £35.00 (excl. vat) £42.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  7. Open Toe Standard Slippers

    Outer Material: White towelling
    Sole: Thin rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold in boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.35 per pair

    More Information

    Price: £35.00 (excl. vat) £42.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  8. Closed Toe Towelling Slipper

    Outer Material: White towelling
    Sole: Rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.60 per pair

    More Information

    Price: £60.00 (excl. vat) £72.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  9. Open Toe 25 cm Towelling Slippers

    Outer Material: White towelling
    Sole: Rubber
    Size: 25cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.60 per pair

    More Information

    Price: £60.00 (excl. vat) £72.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  10. Open Toe 28 cm Towelling Slippers

    Outer Material: White towelling
    Sole: Rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.60 per pair

    More Information

    Price: £60.00 (excl. vat) £72.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  11. Open Toe Towelling Slipper With Dotted Sole

    Outer Material: White towelling
    Sole: Dotted
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.60 per pair

    More Information

    Price: £60.00 (excl. vat) £72.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  12. Closed Toe Plush Slippers

    Outer Material: Plush Velour
    Sole: Rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.70 per pair

    More Information

    Price: £70.00 (excl. vat) £84.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  13. Open Toe Plush Slippers

    Outer Material: Plush Velour
    Sole: Rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.70 per pair

    More Information

    Price: £70.00 (excl. vat) £84.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  14. Closed Toe Piped Towelling Slipper

    Outer Material: Towelling
    Sole: Rubber
    Size: 28cm long
    Black Piping
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.65 per pair

    More Information

    Price: £65.00 (excl. vat) £78.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  15. Closed Toe Black Slippers

    Outer Material: Black Towelling
    Sole: Dotted
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.75 per pair

    More Information

    Price: £75.00 (excl. vat) £90.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  16. Open Toe Waffle Slippers

    Outer Material: Waffle
    Sole: Rubber
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.75 per pair

    More Information

    Price: £75.00 (excl. vat) £90.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  17. Closed Toe Thick Plush Slippers

    Outer Material: Plush Velour
    Sole: Dotted
    Size: 28cm long
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Unisex
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.95 per pair

    More Information

    Price: £95.00 (excl. vat) £114.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  18. Childrens Slippers Age 4-5

    Outer Material: Towelling
    Sole: Rubber
    Size: 19cm long
    Age: 4-5 years
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Suitable for both boys and girls
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.50 per pair

    More Information

    Price: £50.00 (excl. vat) £50.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  19. Childrens Slipper Age 7-8

    Outer Material: Towelling
    Sole: Rubber
    Size: 23cm long
    Age: 7-8 years
    Each pair individually wrapped
    Disposable slipper
    Suitable for both boys and girls
    Sold In boxes of 100 pairs
    Price per Item: £0.50 per pair
    >

    More Information

    Price: £50.00 (excl. vat) £50.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  20. Slipper Bag - White - Box of 20

    White with Slipper Bag
    Durable Material
    Fastening Cord
    36 x 19 cm
    Machine Washable
    Minimum order: 1 Box.
    Price per Item: £0.30
    Comes in a Box of 20 individual Slipper Bags

    More Information

    Price: £6.00 (excl. vat) £7.20 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  21. WHITE FLIP FLOPS - 26CM

    Colour: White
    Sole: Rubber
    Size: 26cm
    Each pair individually wrapped
    Disposable flip flops
    Unisex
    Sold In boxes of 50 pairs
    Price per Item: £1.10

    More Information

    Price: £55.00 (excl. vat) £66.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare
  22. WHITE FLIP FLOPS - 28CM

    Colour: White
    Sole: Rubber
    Size: 28cm
    Each pair individually wrapped
    Disposable flip flops
    Unisex
    Sold In boxes of 50 pairs
    Price per Item: £1.10

    More Information

    Price: £55.00 (excl. vat) £66.00 (incl. vat)

    Add to wishlist Add to compare